Despre blog

Gândesc, frământ, coc, șlefuiesc această idee de multă vreme. Acum s-a materializat în ceva ce sper să placă si în ceva ce sper să ajute, să dea idei, să inspire. Este un început cu emoție și cu nerăbdare. Bucăți din mine se vor regăsi în aceste rânduri.

Cum am spus și aici eu sunt Iulia, deținătoarea acestui blog și posesoarea de cuvinte ce vor fi scrise pe aceste pagini. Și ca să lămuresc de la început de unde numele, sunt posesoare de ochelari de atât de mult timp, încât nu mă mai percep fără ei. Ei fac parte din mine, din cine sunt eu și cel mai important: nu prea văd fără ei.

Pe aceste pagini veți găsi articole despre mine, despre ce mă înconjoară, ce mă amuză și mai ales despre cărți. Cărțile reprezintă un aspect extrem de important în viața mea, citesc foarte mult si de multă vreme așa că am ce spune despre ele. Nu veți găsi aici rezumate; scopul meu nu este să povestesc din fir-a-păr o carte, ci să povestesc o experiență. Pe unde m-au plimbat paginile acelei cărți, ce am simțit, ce am văzut cu ochii minții, ce amintiri mi-au trezit, câte lacrimi au udat foile sau câte zâmbete au alungit cuvintele până la hohote de râs.

Mi se învârteau in cap prea multe cuvinte, era așa haos acolo că am decis să le scriu. Nu cu pixul pe hârtie, ci din vârf de degete pe tastatură.

Bine ați venit pe Ochelarii Cu Vedere!

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Abonează-te” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]