Au, mă doare tigrișorule!

Au, mă doare tigrișorule! este o carte pentru copiii scrisă de Annet Rudolph și se încadrează în categoria 2-5 ani. Dar, știți cum este cu categoriile astea că depinde de la copil la copil, am tot zis eu pe aici treaba asta.

Este o carte colorată, animată, veselă și plină de boli imaginare ale micuților care se joacă de-a doctorul și pacienții ca la carte. Au panou, registru, medicament și multe probleme medicale.

Este o carte minunată pentru copiii care au nevoie de încurajări atunci când merg la medic pentru un control de rutină sau mai dramatic, pentru vaccin. Și mai este la îndemână pentru discuții și pentru cei care dramatizează prea tare atunci când se lovesc puțin.

Tigrișorul este medic, se numește Mușețel și își consultă prietenii diagnosticându-i și unde este cazul administrând un sirop dulce preferat de toți micii pacienți.

Toate consultațiile merg șnur până în momentul în care apare o situație reală și toți prietenii se mobilizează să o rezolve. Chiar dacă sunt mici, sunt extrem de pricepuți de la bandajat, la încurajat și la suflat peste rană ca să nu mai usture. Și asta pentru că de regulă copiii copiază comportamentul părinților în diverse situații. Așa cum este părintele într-un moment de stres, așa este și copilul. Comportamentul copilului depinde doar de comportamentul nostru.

Spor la citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *