După ce ea și el s-au întâlnit…

…au mers să bea un pahar de vorbe. El era între joburi multe, la fel de timid, puțin distant. Ea tot în centrul atenției se voia, însă acum ușor temătoare. Era foarte tânără și extrem de ne-experimentată. Iar el… el, pur și simplu o făcea să râdă. Iar când ea râdea, se simțea bine și toată lumea râdea cu ea. Pentru că, inteligența scoate glume bune.

Apoi o vreme nu s-au mai văzut pentru că el era ocupat, iar ea nu știa ce să creadă și nici ce voia. Dar, vorbeau atât de mult și de multe la telefon încât ar fi putut avea propria companie telefonică. Și asta pe vremea când abia apăruse centul și nici măcar nu beneficia toată lumea de ofertă.

Până într-o zi când ea a mers la munte într-un grup, iar el a venit obosit și nedormit până acolo unde era ea. Au schimbat mesaje toată ziua, ba au mai vorbit puțin la telefon, au râs, au glumit, iar ea a crezut totuși că este o glumă ca multe altele pe care le aveau ei în repertoriu. Iar el nici măcar nu era în zonă. Ba chiar că nu era nici în țară. Și totuși el a ajuns. După o zi întreagă în care îi dăduse semnale amestecate. Au plecat împreună într-o mașină pe care o alintau broscuță dându-i ei lumea peste cap și aproape  făcând-o să rămână fără aer de emoție. Hmmm, oare el prea timid ca să nu meargă după ea?

Povestea continuă….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *