Cărțile Disney

După ce am citit Psihanaliza basmelor am zis că în casa noastră nu va exista picior de carte Disney, sau filă mai bine zis. Doar că ce să vezi, copilul a început să primească astfel de cărți și a început să fie extrem de fascinat de aceste povești intens colorate. Apoi am primit de la veri, că ei s-au făcut mari, colecția de la Adevărul și fascinația pur și simplu a crescut. Și deși am zis să citim când va fi timpul, poveștile întregi ca să tragem învățămintele potrivite, am ajuns să citim până la urmă aceste povești fracționate, dar foarte frumos desenate, exact ca în desene. Sper ca treaba asta să nu ne țină în raft basmele pe care le avem deja și să nu le refuze la citire. Vom vedea.

În caz că ați mai vrea să citiți ceva și nu știți ce, puteți încerca această colecție de cărți Disney. Am văzut că sunt copiii fascinați de ele până spre zece ani. Noi am completat cărțile cu câte un desen, astfel am trecut de la pasiunea pentru Clopoțica la pasiunea pentru Doamna și Vagabondul și deși speram să scăpăm de isteria produsă de Frozen, ei se pare că abia de acum începe să se manifeste.

Acestea sunt câteva pe care le tot rotim în ultimele luni, asta după ce a renunțat la Nemo și la Cartea Junglei. În curând vom trece si la celelalte pe care le-am păstrat și pe care le voi completa ulterior aici pe pagină.

Scurt pentru astăzi pentru că nu am ce să povestesc depsre Disney. Sunt Disney și atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *