Casele expres au sosit în România! Sau cum să tragem de oameni în magazine.

Nu știu dacă se vrea a se renunța la casele de marcat clasice în marile magazine, dar ar fi bine ca înainte să facă asta să se asigure că acele case expres chiar funcționează.

Am avut câteva experiente și în Auchan, dar mai ales în Kaufland cu casele expres unde s-au blocat cântarul, aplicația, mama răniților și tot arsenalul. Am așteptat de a venit X, apoi Y, apoi iar X, ca Z să fie autorizat să deblocheze ce se blocase din motive necunoscute. A durat totul atât de mult că mai bine stăteam la coadă și eram gata mai repede. Așa că eu ocolesc casele expres. Pentru că nu am răbdare și nervi să stau să mă holbez la ceva ce nu funcționează.

Doar că aceste case nu vor să mă ocolească pe mine. Angajații care supervizează aceste case efectiv trag de tine prin magazin să mergi să îți scanezi produsele acolo. În Auchan chiar te ceartă că sunt casele libere și tu cetățeanul care ai vărsat sutele de lei în magazin ești prost și stai la coada de la casa clasică.

În Kaufland sunt mai diplomați, vin la coadă și încearcă insistent să te convingă. Dar haideți că e liber. Am picat într-o plasă din asta cu haide-ți că e liber de am plecat de la coada de la casa clasică și am ajuns să stau la coada la casele expres, că nu era chiar liber. Și nu mergea nici chiar atât de repede pe cât speram.

De unde vine această insistență? De ce trag de oameni prin magazine să utilizeze casele expres? Pentru familiarizare? De ce trebuie să îmi fac eu nervi cu ceva care nu funcționează cum trebuie doar pentru că ei sunt în teste? Mă depășește situația. Aaa merge stas, nu se blochează, îmi recunoaște toate produsele, ok, poate fi timp câștigat, dar în acest moment nu prea este.

Pe lângă faptul că mă simt agasată și sâcâită, mai trebuie să fac și conversație, haideți veniți, nu merg, e liber, mulțumesc, eu aici în 2 min am și ieșit.

Este o practică ceva cam agresivă pentru gustul meu.

Pățirăți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *