La fiecare sfârșit de an mi-am dorit un an nou mai bun față cel care se incheie

În fiecare an aveam motive de nemulțumire. În fiecare an aveam motive să cred că mi-a fost greu și că următorul an îmi va aduce ce mi-am dorit în cel care tocmai se încheia. Doar că nu știam ce îmi doresc. Îmi doream mereu să îmi fie mai bine, dar ce nu era bine nu știam.

Cred că anul acesta s-a schimbat puțin etalonul. Anul acesta a fost greu nu doar pentru mine, ci pentru întreaga planetă. Anul acesta am simțit mai mult ca niciodată sentimente contradictorii. Am simțit când teamă, când speranță, când singurătate, când incertitudine.

Niciodată nu mi-a fost mai dor de prieteni ca anul acesta. Și niciodată nu am simțit mai multă teamă în interacțiunea sporadică pe care am avut-o. Am petrecut cel mai solitar 1 decembrie din ultimii foarte mulți ani.

Acum când speranța se întrevede la orizont în vaccinarea mult așteptată parcă lucrurile se vor schimba. Nu peste noapte că nu suntem idealiști, însă finalul lui 2021 are mari șanse să ne prindă împreună și nu fiecare separat pe cine știe unde.

Îmi doresc ca pentru 2021 să nu mai trăiesc în teamă nici pentru mine și nici pentru cei dragi mie. Îmi doresc ca pentru 2021 să îmi revăd prietenii ori de câte ori doresc. Îmi doresc ca pentru 2021 să nu mai interacționez cu familia rar și cu teamă. Îmi doresc un 2021 care să aducă liniștea unei vieți fără pandemie.

adult background beach blue
Photo by Lukas on Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *