Povestea de după Amintiri nerezonabile.

Pentru că multă lume m-a întrebat în privat care-i treaba cu poveștile astea, scriu nu scriu o carte, public nu public, sunt sau nu sunt despre mine, las aici adevărul absolut.

Adevărul este că nu știu de ce am scris aceste povești, însă nu sunt singurele și nici primele. În categoria povești se găsesc deja altele , dintre care și seria Ea și El care va mai beneficia de continuări.

Amintiri nerezonabile însă s-a bucurat de mai multă atenție și a fost și diferită, puțin spre thriller, puțin mister, puțin finalul în coadă de pește. Puțin din câte ceva.

Povestea aceasta s-a scris singură. S-a rotit o vreme în capul meu, s-a conturat o idee și când m-am apucat de tastat, cuvintele s-au scris fără să depun prea mult efort. Când am finalizat prima parte, știam deja cum va suna a doua parte.

Nu aș putea să spun ca este o poveste extraordinară sau că dacă aș fi scos o carte din ea ar fi rupt în vânzări, pur și simplu mie mi-a plăcut. Mi-a plăcut să o scriu, mi-a plăcut să o citesc și să o recitesc, mi-a plăcut că am avut curaj să o public, aspect care acum ceva vreme ar fi fost imposibil și evident nerezonabil.

Amintiri nerezonabile nu este despre mine, nici despre familia mea și nici nu știu de unde mi-a venit ideea aceasta, probabil din multele cărți citite, habar n-am. Evident, ca orice poveste face atingere realității într-un fel sau altul, nu vă spun care puncte, mai păstrez și ceva mister până la capăt.

Știu că se termină nesatisfăcător pentru mulți. Mai puteam să continui, însă am zis să nu fac Tânăr și neliniștit în scris :).

Nu scriu o carte, cel puțin nu acum, nu spun nu pentru viitor pentru că vreau să rămân deschisă perspectivelor. Însă în acest moment nu am încredere în capacitatea mea că aș avea de unde să scot sute de pagini. Însă ce pot să spun este că vor mai fi și alte povești și chiar destul de curând.

Apreciez că povestea a plăcut, am apreciat și aprecierile și reacțiile care au venit din momentul publicării textelor.

Aici este seria Ea și El unu, doi și trei.

Aici este povestea celor Doi iepurași albi ca neaua.

Aici este seria Amintiri nerezonabile unu, doi și trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *