Un pipi ușurător în plină stradă, revigorare totală.

Care este asemănarea dintre un bărbat și un câine? Amândoi fac pipi exact unde îi apucă.

Pe drumurile naționale, pe străzi, pe blocuri, pe copaci, pe garduri. Wow câte asemănări cu cățeii! Că și ei se pare că nu își pot ține vezica în frâu, exact ca și bărbații.

Iar pentru acesti bărbați se pare că nu contează că pe lângă ei trec alți bărbați, femei, copii, oameni bătrâni, femei însărcinate, nimic. Nimic nu poate opri un astfel de personaj să se ușureze în plină stradă.

Măi și dacă era așa unul răzleț mai ziceam. Aia e, are o vârstă, clar nu îl țin balamalele vezicii urinare sau poate are o afecțiune, se mai întâmplă, oameni suntem. Dar nuuu. Nu e nici unul și nici nu e răzleț. Sunt cu duzina. Și nici măcar nu vorbesc aici despre vârstnici. Ci despre bărbați tineri sau în floarea vârstei care se presupune că știu să folosească o toaleta și mai ales că nu ar trebui să aibă așa probleme cu vezica urinară astfel încât să se ușureze la primul copac ieșit în drum. Ce, e cumva vreo moștenire ancestrală de pe vremea când bărbații mergeau la vânătoare și se ușurau pe copaci?

Știu, știu, râdem, glumim și facem mișto de fetele care merg turmă la toaletă. Normal că barbații nu se țin de mână până la toaletă că ei fac pipi pe stradă, nu le trebuie lor toaletă. O toaletă este sub demnitatea unui bărbat.

Nu toaleta a inventat bărbatul, ci bărbatul a inventat toaleta. Pentru femei, evident.

Ca să nu avem acuze, nu generalizez, normal că nu toți fac așa. Unii mai folosesc toalete publice, pe cele din benzinării ori așteaptă până acasă. Dar sunt atât de mulți cei care îmi apar în raza vizuală încât mă și întreb uneori care sunt domnule cei care mai merg și la toaletă? Merg, merg, sigur merg, doar că probabil în sectorul 6 mai rar. O fi mai scumpă apa aici, cine știe.

Dacă al meu copil de 3 ani a înțeles că nu facem pipi pe stradă, pe iarbă, precum cățeii, de ce nu ar înțelege un bărbat de 20 de ani, de 35 de ani, de 40 de ani, chiar de peste 60 de ani?

Că eu femei cu poalele în cap la colț de bloc nu am văzut. Nu spun că nu or fi. Or fi, dar eu nu am văzut, ceea ce înseamnă că o fi vreuna când și când, nu la tot pasul și la fiecare întoarcere de cap. Și chiar așa, ce ar fi ca și bărbații de ori de câte ori se uită undeva să vadă o femeie cu pantalonii în vine? Ori cu fusta strâns ținută după șale? Cum ar fi? Le-ar considera lipsite de bun simț? Sau ar înțelege că este în regulă ca într-o zi să vezi așa vreo 10 femei sprijinite de câte un gard, sau lângă un pom?

Refuz să cred că bărbații ar fi câini. Pe câine îl scoți din casă să se ușureze pe unde apucă. Iar bărbații care au astfel de apucături ar trebui să poarte și ei lesă și stăpân atașat la celălalt capăt.

No more pis on the street.

a man walking in the street with his dog
Photo by Snapwire on Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *