Promovăm România

Ei, nu chiar noi, alții. Că așa-i la noi. Astăzi nu am să fiu critică și nici nu am să scriu despre lipsurile țării noastre că altfel aș scrie trei zile fără să mă opresc și nu îmi permit așa ceva, plus că cine să aibă timp să citească trei zile continuu?

Sper că știe toată lumea despre Wild Carpathia și despre câtă promovare a adus echipa țării noastre. Despre cum au străbătut – și încă o fac – țara în lung și-n lat oferind publicului larg informații despre țara noastră. Un hint pentru turismul care are are atât de multă nevoie de promovare și de clienți.

Ei bine, echipa oferă un nou filmuleț de promovare cu participarea Prințului de Wales în care vorbește despre frumusețea țării noastre, despre tradiție, despre…ei dar mai bine vă las să-l vedeți.

Nu vă temeți, deținuții sunt cu noi

Nu știu dacă ați apucat să vedeți această campanie a Administrației Naționale a Penitenciarelor, așa că o las aici să vedeți despre ce este vorba. Când am văzut video-ul vă spun sincer că m-am amuzat și înspăimântat în egală măsură. Cum le-o fi venit ideea de a face o campanie de stat în casă fix cu deținuții, n-am idee. Dar, să pui și amenințări voalate in clip, e mare treabă. Habar nu am care a fost scopul și ce au urmărit, uneori grădina publicității este mare rău și unii se plictisesc grav în ea. Nu dezbat, vă las să vizionați